Poďakujme spolu

Ahojte.

Máj je tu o pár dní ako na koni. S každým mesiacom sa spája nejaká výnimočná udalosť, napríklad marec je mesiac knihy, apríl mesiac lesov,... Keď sa povie máj, určite sa každému z vás spojí s týmto mesiacom láska, lásky čas. Pravdupovediac, až neskôr si uvedomíme, že k tomuto mesiacu sa viaže aj jeden sviatok na ktorý by nikto z nás určite nesmel zabudnúť. Tí múdrejší už určite vedia, čo mám namysli. Je to o ženách, ktoré boli natoľko silné, že z nás dokázali vychovať ľudí, akými sme dnes. Nikdy za to nič nežiadali, starali sa o nás aj keď vedeli, že im za to nemôžeme nič dať. Obetovali sa aby z nás vychovali slušných ľudí. Ak si niektorí myslia, že si stačí spomenúť na mamu len v jeden deň, tak v tom prípade, to nie sú pre mňa ľudia.  Mali by sme sa naučiť hovoriť ďakujem. Určite poteší viac, ako nejaké drahé šperky alebo parfémy. Je potrebné začať od maličkostí, ktoré robia náš deň krajším. Nelipnúť len na to, čo sa dá chytiť, niekedy vie dušu príjemne pohladiť aj pár milých slov myslených od srdca. Každopádne, nechám na vás posúdiť, či je správne poďakovať len v jeden jediný deň a zvyšok roka si na ženu, ktorá pre vás toľko obetovala ani nespomenúť.
Ako to zvyčajne býva, prinášam vám aj pár tipov na darčeky, ktoré možno vašu mamičku potešia.




Najlepším darčekom by určite bolo niečo, po čom jej srdce už dlho piští. Ak je to príliš cenovo náročné a vy na tom nie ste až tak dobre, aby ste jej darovali krém za sto eur, tak jednoducho skúste nájsť nejakú vhodnú alternatívu. Preskúmajte zloženie, účinky a hľadajte. Určite niečo cenovo prijateľné nájdete.
Ďalšou možnosťou je kúpiť niečo originálne, čo ešte nikde nevidela. Kto vraví, že aj kozmetika nemôže byť zábavná? Skúste nájsť niečo zaujímavé, s pekným obalom alebo vôňou, čo by v budúcnosti isto využila. Najzaujímavejšie sú určite kozmetické sety, ktoré sú už často krásne zabalené a vy nemusíte strácať čas s balením. Nepochybujem, že tým šikovnejším to určite nerobí problém, no nám, čo máme obe ruky ľavé, týmto stopercentne spadne veľký kameň zo srdca.
Samozrejme, dekoratívna kozmetika neurazí žiadnu ženu. Všetky chceme byť predsa krásne a ženy v pokročilejšom veku nie sú výnimkou. Skúste nájsť niečo, čo by jej vyčarilo úsmev na tvári hneď, ako by sa na to pozrela. Napríklad bronzer, či lícenka v krásnom balení nie je nikdy na škodu a žena ich určite v budúcnosti využije.
Rozhodne ani výber darčekov netreba odfláknuť, svedčí to potom o tom, že si danú osobu nevážite na toľko, aby ste výberu darčeka venovali aspoň chvíľu naviac. Vypnite tú telku, film vám neutečie, no čas strávený s tou najbližšou osobou možno áno. Je smutné, že si to uvedomíme zrejme až v tedy, keď tu už títo anjeli nebudú.
Pár nápadov na konkrétne darčeky nájdete aj na Notino .

Poďakujme spolu za všetko krásne, čo pre nás naše maminky robia a strávme aspoň jeden deň spolu. Uvedomme si, že ak by sa tento anjel bez krídel pre nás neobetoval, nikdy by sme tu neboli.

Vaša Janie♥

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Ja som sa tento rok rozhodla máme darovať len pralinky, ale také autentické z čokoládové v Nitre, ktoré sú naozaj kvalitné a predávajú sa na gramáž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. My tento rok strávime s mamkou týždeň na takej mini dovolenke. Akurát to vyjde na máj i keď je to v podstate jedno. Čas strávený s rodičmi a v podstate celou rodinou je na nezaplatenie a treba si ho užívať vždy a za každých okolností. Možno to všetko berieme príliš ako samozrejmosť ale samozrejmosť to vôbec nie je.
    Odkedy som sama matka uvedomujem si to oveľa viac a tak obom rodičom venujem toľko pozornosti ako je to možné :-). Pekný článok

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár!

Back
to top