Čo som dostala na Vianoce 2016?

Ahojte.

Ani sa mi nechce veriť, že čas na ktorý som sa tak veľmi tešila, uplynul tak rýchlo. Niekedy sa mi zdá, že chvíle, ktoré milujem ubiehajú o niečo rýchlejšie. Keď som sa dnes pozrela do kalendára a uvidela ten dátum povedala som si prečo sú Vianoce také krátke. Toľké prípravy a zhon len kvôli niekoľkým dňom, ktoré aj tak zbehli ako voda. Zatiaľ ešte nezúfam, pretože niekoľko krásnych chvíľ ma s mojimi blízkymi ešte čaká, no aj tak je mi ľúto, že dni, ktoré tak milujem sú už za mnou. Samozrejme k tomuto času patria aj články typu Čo som dostal/a na Vianoce. Ani tento rok tento článok nevynechám, no ak čakáte nejaké drahé dary, môžete článok zavrieť hneď teraz. Nič také som nedostala. Vianoce nie sú podľa mňa o cene darčekov ale o niečom inom, čo som tu rozoberala už vo wishliste a nemá cenu to opakovať, pretože viem, že veľa z vás to vie tiež. Som trochu smutná z toho, že som na blog nestihla pridať žiadny článok s tématikou Vianoc. Dlho som sa tu neukázala, no nemyslite si, že som na vás zabudla. Všetko mi práve pred Vianocami doslova popadalo na hlavu a vždy keď som mala čas, nemala som náladu na písanie alebo som bola na toľko lenivá, že sa mi nechcelo zdvihnúť ten môj zadok zo sedačky a pohnúť trochu hlavou 😁. Tak ale nebudem dlho naťahovať, nedočkavejší z vás už tento môj prejav iste preskočili a začali prezerať fotky.

 

 Najprv by som vám chcela predstaviť darček, ktorý ma potešil asi zo všetkých najviac a to strieborný prstienok so Swarovski kryštálom. Už dlho som túžila po nejakom peknom prstienku, keďže som doteraz žiadny nemala. Prstene som celkovo nikdy nenosila, no myslím, že tento bude mať čestné miesto na mojej ruke.



Ďalej ma veľmi potešili knihy, ktoré ste už mohli vidieť v mojom wishliste.



Myslím, že všade je už dobre známe, že som veľká milovníčka Paríža a jediné čo mi ešte v moje zbierke chýbalo bola takáto "soška" Eiffelovej veže. Ako dekorácia vyzerá naozaj božsky.



Sviečku s nápisom Veselé Vianoce ste už taktiež mohli vidieť v mojom wishliste. Popravde vám poviem, neočakávala som od nej veľa. Od chvíle ako som si zamilovala sviečky značky Yankee Candle som si myslela, že ich nič nedokáže prekonať. Avšak stalo sa. Táto sviečka je proste božská, na Vianoce ako stvorená, keďže vonia po škorici, mede, a ja tam cítim aj trochu karamelu. V týchto zimných dňoch naozaj pohladí dušu.


Parfém od Beyonce sa mi najprv veľmi nepozdával. Nemám rada keď dostanem na Vianoce parfém, ktorý som nikdy v živote nevidela. Zapáčil sa mi hlavne flakón, ktorý je naozaj zaujímavo riešený. Vôňa je na môj vkus príliš silná a určite si myslím, že sa hodí skôr staršej žene, no ale čo už.


Štetce od Avonu na ktoré som sa naozaj veľmi tešila, dosť sklamali. Myslela som si, že budú o niečo väčšie a štetiny trochu bohatšie. Trochu ma zaskočilo keď som pod stromčekom uvidela malý plechový obal. Cena bola síce super, no neviem či niečo vydržia.


Ďalej ma veľmi potešili tieto tenisky. Podobný štýl sa mi dlho páčil. Mala som na výber z bielych a čiernych. U mňa nakoniec zvíťazila čierna, keďže som taká lenivá, že by sa mi nechcelo každý deň čistiť biele tenisky.  Sú pohodlné a ešte trochu väčšie takže musím vyšpekulovať čo do nich dať aby mi boli ako uliate.


Náhrdelník z internetu je veľmi originálny a zaujímavý svojim dizajnom. Na fotke to síce veľmi nevidieť, no v skutočnosti je nádhernej zlatej farby.


Časopis Eva som dlho hľadala, pretože tento rok tam boli takéto super diáre. Bohužiaľ, nikde som ich už nemohla nájsť a zostala som milo prekvapená, keď som ho našla pod stromčekom. Ježiško si zrejme dal veľkú námahu.


Samozrejme ponožky a Vianoce to k sebe patrí. Tento rok som dostala tieto. Nie sú síce Vianočné ale aj tak potešili.


Pena do kúpeľa od Avonu mi veľmi pripomína mätovú čokoládu a nie vanilku 😂 . Obal má krásny, tak uvidíme, aká bude vôňa pri použití.


 Zo sady vymeniteľných objektívov som mala najprv mierny strach a myslela si, že to bude úplná hlúposť. Nakoniec som zistila, že je to celkom fajn vec na ten môj fotoaparát, ktorý je súci len na dve veci. (Na nič a ešte na väčšie nič.) Sú tam celkom tri objektívy: Macro, 0.67x wide a Fisheye. Najviac ma zaujal objektív Macro a myslím, že ho budem aj najviac používať.


Vak v mojej obľúbenej kombinácií čiernej a bielej. Páči sa mi kvôli svojej jednoduchosti a dúfam, že sa bude aj dobre nosiť.


V poslednej dobe som sa veľmi zamilovala do overalov na spanie. Mám ich už doma niekoľko a sú  super. Tento je značky F&F a je božský, teplučký a na zimné dni ako stvorený. Aj vy tak milujete overaly na spanie?


A nakoniec tričko značky Sinsay z ktorého mám tiež veľkú radosť. Veľmi sa mi páči biely golierik, ktorý tomu všetkému dáva šmrnc a eleganciu.


Samozrejme ak ešte dostanem nejaké darčeky, môžete sa na nich tešiť v ďalšom pokračovaní článku.
A čo ste tento rok dostali Vy?

Vaša Janie♥

CONVERSATION

7 komentárov:

  1. Super veci, tie tenisky su krasne :))

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu penu mám aj ja a zlodejku kníh som čítala, je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné věci jsi dostala. Taky jsem pod stromečkem našla parfém od Beyoncé, ale mě dost voní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezké dárečky :) obzvlášť ten prstýnek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aké krásne darčeky! Tie ponožky sú dosť zaujímavé. A keď prečítaš 'Zlodejku kníh' mohla by si keď tak urobiť recenziu. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som nad tým rozmýšľala. Ak bude čas samozrejme, že urobím recenziu. :)

      Odstrániť
  6. Veľmi pekné darčeky tie ponožky su strašne zlaté :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár!

Back
to top