Recenzia | Sleek MakeUp, E style

Ahojte.

Tento článok som plánovala vydať už včera, no nejako som neodhadla čas a večer sa mi už za počítač sadať nechcelo, pretože som bola taká unavená ako ešte nikdy.
V dnešnom článku som si pre Vás pripravila recenziu na pár výrobkov od pomerne známych značiek. Myslím si, že tieto tri produkty tvoria taký menší základ pri líčení každej ženy (samozrejme základom je make-up). V balíčku, ktorý mi došiel som našla paletku očných tieňov a tekutý matný rúž od značky Sleek MakeUp a riasenku od značky E style. 



Sleek MakeUp iDivine - Goodnight Sweetheart (jesenná limitovaná edícia)

Prichádza jeseň a s ňou romantické farby, vďaka ktorým dodáte Vašim očiam neodolateľne zvodný pohľad. Jedinečná paletka očných tieňov od anglickej značky Sleek vám prináša 12 fascinujúcich odtieňov, ktoré počas jesenného obdobia rozjasnia Vaše oči. Matné a perleťové odtiene obsahujú špeciálne častice, ktoré odrážajú svetlo a dodávajú očiam rozžiarený efekt. Tieto minerálne tiene majú maslovú konzistenciu, výbornú pigmentáciu a dlhotrvajúci efekt. Balenie obsahuje praktické zrkadielko a jeden klasický aplikátor.

Po tejto značke som už dlho pozerala, no nikdy som sa neodhodlala vyskúšať ju. Moje prvé stretnutie s ňou bolo plné radosti a očakávaní. Myslím, že každý si ako prvý všimne obal. Musím povedať, že je jednoduchý ale krásny. Veľmi sa mi páči matný vzhľad a na ňom lesklý nápis, vytvára to dokonalý kontrast. Jediné čo mi na obale trochu vadí sú odtlačky prstov, ktoré tam ostanú po chytení do ruky. Nie je to príliš pekné a ešte som neprišla na spôsob ako ich odtiaľ dostať. 


Tiene sú podľa mňa na prvý pohľad veľmi krásne, perleťové (ako stvorené pre mňa), no nájde sa tam aj dva matné odtiene. Na prvý pohľad vyzerá byť každý iný, no v skutočnosti sa všetky na seba podobajú a je jedno či si nanesiete bordový odtieň alebo hnedý. To ma dosť sklamalo, pigmentácia bez podkladovej bázy je podľa mňa slabá, čakala som niečo lepšie. Celkovo sa mi ale paletka páči, pretože obsahuje lesklé hnedé odtiene, ktoré sa dajú ľahko skombinovať s matnými na bežné nosenie alebo si môžete naniesť čisto perleťové odtiene na večer. Myslím, že keď sa nám už blíži plesová sezóna s touto paletkou to žiadna žienka nepokazí, vyčarí s ňou jemné decentné líčenie, ktoré nebude nápadné ale zato veľmi efektívne.



Môj tip:
Tiene vyzerajú oveľa lepšie s nanesením podkladovej bázy, ak ju však nemáte, nezúfajte. Vystačíte si aj s jemnou vrstvou make-upu, ktorý Vám vyhovuje. Viečko zmatní a vyzdvihne farbu tieňov.


Sleek MakeUp Matte Me - Bittersweet

Tento intenzívny krémový lesk od anglickej značky Sleek MakeUP si získal celý svet krásy. Pomocou lesku Matte Me docielite perfektne matný vzhľad Vašich pier. Stačí aplikovať iba jednu vrstvu, pretože je dokonale pigmentovaný, a teda už po prvom nanesení je farba intenzívna a dlhotrvajúca. 

Matný rúž sa ihneď stal mojím miláčikom. Nedá mi nespomenúť, že aj tento výrobok má nádherný obal. Podobne ako paletka aj tekutý rúž má matný detail na vrchnáku. V tomto prípade som ale odtlačky prstov nezaznamenala. Balenie je pevne uzavreté preto si ho môže hodiť aj do kabelky a nemusíte sa báť, že sa vám nejak otvorí. Farba je pre mňa pomerne neznáma. Neviem k čomu ju prirovnať, vidím v nej známky ružovej, červenej ale aj lososovej farby. Priznám sa, že podobný odtieň som ešte nevidela, avšak po nanesení na pery, farba trochu stmavne a vtedy sa už skôr prikláňa k bordovej farbe. 


Samozrejme jedná sa o matný rúž, čiže čakajte nulovú hydratáciu a  po odlíčení mierne suché pery. Ak máte problém so suchými perami, je potrebné ich pred nanesením rúžu poriadne hydratovať. Na perách by ste nemali mať žiadne stopy po suchých perách inak riskujete nepekný efekt. Priznám sa, že ja so suchými perami nemám problém, no po celom dni čo som mala rúž na perách boli moje pery poriadne suché. Takže hydratovať, hydratovať, hydratovať!
Čo sa týka výdrže, v mojom prípade prežil celý deň a to aj vrátane pitia a jedenia. Bola som dosť prekvapená, že ostal neporušený ako keby som ho naniesla len pred malou chvíľou a dokonca ešte aj pri večernom odlíčení nechcel ísť dole za žiadnu cenu. Popravde to odlíčenie musím ešte nejak domyslieť lebo si s tým naozaj neviem rady. Inak je rúž úplne perfektný, odporúčam ešte dokúpiť ceruzku na pery v podobnom odtieni a výsledok si zamilujete. Za mňa teda číslo jeden a dúfam, že nie je posledný. 


E style  Extra Lenght & Volume Lashes Mascara

Jedinečná riasenka 3 v 1 s obsahom aktívnych výživných zložiek a voskov pre nekonečne dlhé, husté a pružné riasy. Použitím tejto maskary získate fascinujúci pohľad. Elastické zloženie hmoty ponúka efekt 3 v 1 - predlžuje, zhusťuje a vyživuje riasy. Tvarovaná kefka umožňuje rovnomerné nanášanie od korienkov až ku končekom. 
 
 
Značka E style je pre mňa veľkou neznámou. Samozrejme, že som už o nej niečo počula, no nikdy som sa neodhodlala ju vyskúšať (radila som ju k lacným značkám a nelákala ma ani svojim názvom). Nad touto riasenkou som na začiatku ohŕňala nosom. Priznám sa, že ma vôbec nelákalo ju vyskúšať, no nakoniec som sa odhodlala a pri rannom líčení som si ju naniesla na riasy. Nemám príliš v láske riasenky s takýmito umelými štetinami, zvyknú mi riasy zlepiť a urobiť hrudky. Avšak táto ma dosť prekvapila. Riasy zostali bez jednej hrudky a vôbec neboli zlepené. Priznám sa, že predĺženie som nezaznamenala (mám prirodzene dlhé riasy a riasenku používam len aby im dodala trochu farby). Odlíčiť išla ľahko, mala som pocit ako by sa vstrebala do rias, pretože na odličovacom tampóne nebolo ani stopy po riasenke (čo mi prišlo dosť čudné). Myslela som si že som ju neodlíčila, no opak bol pravdou. Táto riasenka je jednou z mála ktoré mi vyhovujú takže uvidím či zostanem naďalej verná svojej osvedčenej klasike od Avonu alebo začnem používať túto.

 
Chcela by som sa poďakovať Krasotika.sk za poskytnuté produkty na recenziu.
 
Ak by Vás zaujímalo kde nájdete tieto produkty a mnoho ďalších, odporúčam Krasotika.sk kde nájdete množstvo dekoratívnej kozmetiky za pomerne nízke ceny.
 
Aké sú Vaše skúsenosti s týmito výrobkami?
 
Vaša Janie♥

CONVERSATION

6 komentárov:

  1. Ja som ešte z Krasotiky nič nemala, ale chcela som si niečo objednať, tak sa možno k tomu dostanem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka má krásné odstíny, s tím by se dalo vykouzlit tolik každodenních looků o.O

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletku mam podobnu lem s vyraznejsimi odtienmi a skoda ze si ten ruz neukazala na perach :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto mi úplne vyfučalo z hlavy ale ďakujem za tip. Určite ešte do konca týždňa doložím fotku.

      Odstrániť
  4. Tá paletka je nádherná, podobnú mam len inej značky farby podobné a som s nou velmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletku od Sleeku mám také jednu doma a ráda ji používám. Ta růž je na mne hodně tmavá, mám raději jemnější odstíny a spíše perleťové :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár!

Back
to top