Návšteva v rozprávke

Ahojte.

Áno, čítate správne. Dnes pôjdeme na malú návštevu do rozprávky alebo krajiny zázrakov. Od malička nám rodičia čítali rozprávky o krásnych princeznách, udatných princoch, hrozivých drakoch... Samozrejme, vtedy sme ešte boli deti a verili sme, že keď sa raz prebudíme ocitneme sa v rozprávkovom svete. Dnes sme už dospelý a vieme, že takto to nechodí a to, že zvíťazí dobro nad zlom je zvyčajne iba neobvyklá záležitosť. Avšak, Lolita Lempicka Vás do jednej rozprávky zavedie a verte mi, nežartujem.


Keď som prvýkrát uvidela tento parfum, povedala som si, že ho musím mať. Od leta som váhala či si ho mám objednať, no som šťastná, že môžem byť jeho hrdou majiteľkou. Nájdete aj množstvo iných variant tohto parfumu,  no ja som sa rozhodla pre podľa mňa základnú kolekciu Lolita Lempicka. Pravdaže,  išla som na istotu a vedela som, že táto vôňa je pre mňa ako stvorená,  keďže som mala tú možnosť, vyskúšať vzorku. Čo Vám poviem,  bola to naozaj láska 😍. 



Určite nehovorím len za seba, keď poviem, že flakón vyzerá ako otrávené jablko z rozprávky o Snehulienke (až na to,  že nie je červené ale to je len detail). Možno aj kvôli tomu si získal moje srdce a myslím, že ho dlho nič neprekoná.  Okrem otráveného jablka mi tiež pripomína rozprávku Alica v krajine zázrakov,  ktorá je pre mňa jedna z najkrajších. Skrýva sa v nej toľko krásnych citátov,  ktoré však pochopíte až v istom veku. Zhodou okolností sa tu podľa mňa hodí citát, ktorý sa už objavil v minulom článku,  no nedá mi nepridať ho aj tu.

Dosť už bolo o rozprávkach  😊, tie určite všetci dobre poznáte, poďme radšej k vôni.
Jediné čoho sa ženy pri nákupe vône cez internet  boja je fakt,  či im nesadne. V opačnom prípade je ťažké takúto vôňu používať (poznám to z vlastnej skúsenosti). Táto vôňa patrí do kategórie, najprv vyskúšať, až potom kupovať. Nesadne každému, je dosť sladká a vhodná skôr pre dospievajúce dievčatá ako ženy. V mojom okolí som asi jediná ktorej sa táto sladkastá vôňa páči. Priznám sa, že ma to dosť prekvapilo, no nevadí mi to. Mám totiž istotu, že budem jediná, kto ju bude používať , a tak mi (dúfam) vydrží dlhšie 😉. Základ vône tvoria fazule tonka, pižmo, vanilka, pralinka, vetiver. Hlavou vône je aníz, brečtan a čerešňa, no a srdce tvorí fialka, sladké drievko, amarylka a kosatec.
Ja zvyčajne pri vôňach zloženie nekontrolujem, skôr sa sústreďujem na to, či sa mi daná vôňa páči alebo nie. Zloženie si rada prečítam len pre zaujímavosť aby som aspoň približne vedela z čoho to je.
Vôňa Vás naozaj zavedie do krajiny zázrakov kde nie je nič nemožné. Naladí Vás na rozprávkovú vlnu a budete sa cítiť výnimočne. Ja ju používam hlavne ráno, vie mi zlepšiť náladu a poviem si, že nech je dnešok akýkoľvek určite ho zvládnem s úsmevom. (Samozrejme, nie vždy je to tak, no motivácia je dôležitá 😀.)

Pre mňa je to jedna z najlepších vôní, ktoré som doteraz mala a určite jej zostanem verná. Keďže som si objednala najmenšie balenie (t. j. 30 ml), uvažujem, že po spotrebovaní si kúpim najväčšie balenie. pretože táto vôňa sa mi snáď nikdy nezunuje.
Určite odporúčam aj Vám poprezerať produkty od Lolity Lempickej. Ja si ešte brúsim zuby na tento sprchový gél pre ženy v Aladinovej lampe (aspoň podľa mňa tak vyzerá).





Máte nejaké skúsenosti s touto vôňou? Ktorá sa momentálne páči Vám?

Vaša Janie♥

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Krásny flakon, musím sa aj po nej pozrieť, zaujíma ma.ako vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. waaau,tak toto je pre mňa novinka a naozaj niečo originálne a netradičné ! :) vďaka za tip :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár!

Back
to top